Träningsläger

Stugbyn har fina träningsmöjligheter för sporter såsom fotboll, orientering, cykel, simning och golf

Fotboll - Stuga i Degeberga

Fotboll

3 egna planer med naturgräs som kan användas tidigt på våren om det är en normal Skånsk vinter, man bor i 6-bädds stugor och äter gör man i vår konferenslokal och den goda och rikligt tilltagna maten kommer från Mjela Rastens Catering, Degeberga.
För frågor om priser och tillgänglighet kontakta vår samarbetspartner HERE WE GO på telefon 040- 45 63 50 eller via mail

Omgivningen - Stuga i Degeberga

Orientering

Man bor hos oss i 6-bädds stugor och kartor för träningen i skogen kan man beställa från orienteringsklubben PAN i Kristianstad.

Simning - Stugor i Degeberga

Simning

Simträningen sker uppe i Forsakarsbadets 50 meters bassäng som ligger 500 m från stugbyn och den bokas via Kristianstad Kommun och så bor man i våra 6-bäddsstugor och där kan man också ha fysträning utomhus i vår sköna Skånska natur och vill man ta en löprunda så finns det motionsspår i hembygdsparken som ligger 300 m från stugbyn, vill man inte själv laga maten så fixar vi naturligtvis även den till er så att ni kan koncentrera er på täningen i stället.

Golf i Degeberga

Golf

Golftider bokas på Degeberga/Widtsköfle GK och så bor man i våra 6-bädds stugor, tyvärr så är det inte gångavstånd till golfbanan men det tar inte mer än 5-10 minuter med bil så är man på plats och kan påbörja sin golfrunda.

Cykling - Stugor i Degeberga

Cykel

Runt omkring Degeberga är det perfekta omgivningar för bra cykelträning med vårt kuperade landskap och bo i våra 6-bädds stugor under er vistelse här.

Oavsett vilken idrott det gäller så naturligtvis kan vi fixa maten till er.

Undrar ni över något eller vill ni ha prisuppgifter så kontakta oss på telefon 044- 35 00 60 eller fyll i kontaktformuläret.

Kontakta oss