Vandrarhem & Konferens

Vårt trevliga vandrarhem i skåne nära det fantastiska Österlen Vid sidan om stugor är även vandrahem ett vanligt alternativ för turister i Skåne. I vår stugby finns även ett hemtrevligt vandrarhem för semestrande i Skåne.

Stuga i Degeberga

Vandrarhemmet inryms i samma anläggning som vår reception som ligger i anslutning till stugorna. Totalt finns 25 bäddar. Bäddarna är fördelade på 5 st. 4-bäddsrum och 1 st 3-bäddsrum samt 1 2-bäddsrum. Gemensamt kök ger möjlighet till självhushåll. Det finns även en matsal med plats för totalt 18 personer, fördelat på 6 personer per bord, vilket ger möjlighet till att vara lite privat vid måltider. I matsalen finns även en TV. I korridoren finns det dusch och WC, både för damer och herrar.

Anläggningen är delvis handikappanpassad, bland annat med ramper till ytterdörr och handikapp toalett. På vandrarhemmet är rökning och husdjur ej tillåtet. Under er vistelse på vårt vandrarhem så gör gärna ett besök på Österlen som bara ligger 15 minuters bilfärd från Degeberga, där finns mycket att titta på bl.a. Brösarps backar, Kivik med det välkända musteriet som är väl värt ett besök samt det pitoreska Simrishamn och ni som gillar Wallander filmerna så är ett besök i Ystad ett måste det är ju där alla filmerna utspelar sig, så Österlen är ett måste om man besöker Skåne under sommaren.

Priser 2024: 370:-/person/natt

Om ni är mindre än 4 personer och vill ha rummet för er själva kostar det 220:- extra per rum och natt Barn under 15 år i målsmans sällskap 300:-/person/natt Ta chansen till ett prisvärt och bekvämt boende under några dagar på ett vandrarhem i Skåne ett stenkast från Österlen.

För er som så önskar går det att hyra sänglinne+ handdukar till ett pris av 150:-/set. På vandrarhemmet har vi incheckning från kl. 15,00 ankomstdagen och utcheckning senast kl. 11,00 avresedagen.

Kontakta oss