Om oss

Omgivningen - Stuga i Degeberga

Välkommen till mysiga och fullt utrustade stugor i Skåne. I grönskande och natursköna Degeberga i östra Skåne hittar ni våra stugor. Perfekta för en veckas eller några dagars avkopplande semester i Skåne med golf och andra aktiviteter eller bara slappa på altanen med en spännande bok och njut av den underbara naturen som finns i området eller ta en promenad i den fina hembygdsparken som ligger granne med stugbyn inom promenad avstånd ligger också Forsakarsravinen med dess orörda natur. Längre ner i byn ligger ett annat naturområde som heter Söndreklack där delar av Bröderna Lejonhjärta är inspelad, även detta område väl värt ett besök under er vistelse här.

Degeberga Stugby är idealiskt belägen vid Linderödsåsen, intill Forsakar i Degeberga, med fullt utrustade stugor och modernt vandrarhem beläget i underbar natur. De mysiga stugorna ger er det bästa av Skåne med fina skogs- och strövområden alldeles runt knuten. Stugbyn ger också stora möjligheter till sportaktiviteter och motion, avkoppling och rekreation i trakterna runt Degeberga finns ett rikt utbud av kulturminnen och sevärdheter som är väl värda ett besök.

Eller varför inte göra en dagsutflykt till havet och Hanöbuktens vackra stränder? Degeberga erbjuder en rad natur och kulturupplevelser. Hembygdsparken erbjuder guidade rundvandringar i en av Skånes största hembygdsparker, med många välbevarade byggnader. Förutom den närliggande vackra naturen är det inte långt till Österlen med bl a Brösarps backar och Kivik, där den årliga Kiviks marknad äger rum i mitten av juli och sista helgen i september arrangeras äppelmarknaden i Kiviks hamn. På Österlen finns många andra utflyktsmål att njuta av