Aktiviteter

pb180014

Tennisbana och möjligheter att spela fotboll, badminton och volleyboll ger gott om tillfällen till sportaktiviteter. Allt finns att hyra i vår reception i Stugbyn. I anslutning till stugbyn finns även motionsspår – 2 km respektive 5 km. 2 km-slingan är elbelyst. För de mindre finns lekplats och stora grönytor att leka på.

Vår cykeluthyrning gör det lätt att utforska den erkänt natursköna omgivningen. Cykel hyra 130:-/dag eller 700:-/vecka Som närmaste sevärdhet, endast 1 km ifrån Stugbyn, finns Forsakarsfallen. Ca 500 meter från stugbyn finns Forsakarsbadet, en tempererad 50-meters-friluftsbassäng som under sommartid inbjuder till både lek och motion.

Den golfintresserade behöver inte sitta overksam. Det finns gott om golfbanor i trakten. För de som vill bege sig lite längre iväg finns det gott om aktiviteter. Inom 50 km finns hela Österlen med bl.a. Brösarps backar, Kivik och Simrishamn, Linderödsåsen med sin orörda natur, den levande idyllen Åhus, shopping- och kulturstaden Kristianstad http://www.kristianstad.se/ , Hanöbuktens milslånga sandstränder, Kristianstads vattenrike http://www.vattenriket.kristianstad.se/ och nordöstra Skånes skogar och sjöar.

Golf

Om ni bokar boende hos oss och bokar tider själv på golfbanan så får ni 25 % rabatt på er greenfee när ni spelar på

Läs mer »

Träningsläger

Stugbyn har fina träningsmöjligheter för sporter såsom fotboll, orientering, cykel, simning och golf Fotboll 3 egna planer med naturgräs som kan användas tidigt på våren

Läs mer »

Cykelturer

Från stugbyn trampar Ni iväg in mot Degeberga centrum. För den som glömt något i sin fikakorg finns här möjligheten att inhandla detta i någon

Läs mer »